Dienstverlening

Facilicom is als single party verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening bij B30 over de volle breedte van de gevraagde diensten. Onze kracht zit in ons integrale dienstenportfolio en in onze medewerkers.

B30 wordt een ontmoetingsplek waar mensen, ideeën, analyses en opvattingen bij elkaar komen. Iedereen voelt zich er welkom door de overzichtelijke opzet van het gebouw en door de gastvrije houding van onze medewerkers, die het gezicht van het gebouw en de diensten zijn. B30 stimuleert tot kennisdeling en excellent beleidswetenschappenlijk onderzoek, in een omgeving die stijlvol, tijdloos en inspirerend is, en passend bij verschillende generaties. De opzet van het gebouw draagt samen met het dienstverleningsconcept bij aan een sociaal, veilig en gastvrij karakter.

De integrale samenwerking van Facilicom staat garant voor een toekomstbestendig ontwerp en optimale dienstverlening, 30 jaar lang. Het gebouw- en dienstverleningsconcept is integraal doordacht: de ontwerp-, realisatie- en exploitatiefase zijn op basis van de levensduurbenadering uitgewerkt. Ook in de exploitatiefase ervaren opdrachtgever en gebruiker het gemak en het voordeel van een single party PPS: ze hebben slechts met één partij te maken die integrale afwegingen maakt.

Om gebruikers en bezoekers te faciliteren en te helpen hun weg en (werk)plek in het gebouw te vinden, wordt er een interactief gebouwinformatiesysteem geïntroduceerd: Mapiq. Met dit systeem kunnen gebruikers snel en gemakkelijk zien waar werk- en vergaderplekken vrij zijn, waar zich collega's bevinden (indien gewenst) en welke evenementen er in het gebouw zijn. Gebruikers kunnen via Mapiq ook ruimtes reserveren, bezoekers aanmelden en services bestellen.